TRENERJI
EKIPA TRENERJEV, KI SKRBI ZA VAS, DA VAM JE V TELOVADNICI KAR NAJBOLJ PRIJETNO :)
 • slika-testimonial

  DAVID

  “Ustanovitelj in direktor trening centra Telovadnica. Diplomant Fakultete za šport, ki se je specializiral iz športnega treniranja, to znanje pa redno nadgrajuje z rednim udeleževanjem raznih izobraževanj doma in v tujini. Od leta 2016 je tudi Nacionalni Trener za Les Millsov program Body attack, certificiran Elitni inštruktor za program LM Body pump, trener za LM GRIT ter inštruktor za program LM Body balance. poleg omenjenega je tudi kreator lastnih programov Core Control in 3FT. V Telovadnici deluje tudi kot osebni trener,s čimer poskuša stranke s specifičnimi potrebami in cilji, optimalno pripeljati do le-teh. Navdušil vas bo s pozitivnimi vibracijami, nasmeškom, ki ga podari vsakemu, ki pride v njegovo bližino in energičnimi treningi :) ”

 • slika-testimonial

  URŠKA

  “Z energijo nabita punca z močno odločnostjo, da bo iz vas povlekla največ, česar ste sposobni. Je študentka arhitekture, zato je natančnost pri njej prisotna v vseh pogledih, tudi pri treningih. Je Advance inštruktor za LM Body attack in Trenerka za LM GRIT. Pritegnila vas bo s svojo zavzetostjo in predanostjo, da vas pripelje do maksimuma.”

 • slika-testimonial

  BENJAMIN

  “Benjamin oz. Beni je po stažu najmlajši izmed naše ekipe in inštruktor programa LM Body balance, za katerega je, zaradi svojega umirjenega in veselega značaja več kot primeren. Je svetovni podprvak v karateju, garač na treningih, ki ves čas išče nove izzive in kako bi se še izboljšal. Po novem je tudi maser, specializiran za športno masažo, za katero se lahko vedno dogovorite z njim v Telovadnici. Njegova vesela narava in strokoven pristop k treningu vas bo prepričala, da bo Body balance postal reden del vaših treningov.”