GRIT

SEPT-Q3-2015-Digital-Screen-GRIT-BOY LES MILLS GRIT – Strength je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT), narejen tako, da izboljša vašo moč in razvija kakovostno mišično maso. Na treningu se uporabljajo drogovi, utežni koluti in vaje z lastnim telesom, z namenom vpliva na vse glavne mišične skupine.

LES MILLS GRIT – Strength vas bo, po HIIT konceptu, pripeljal na rob vaših zmožnosti. Skupaj s fantastično glasbo ter inspiracijskimi trenerji, ki bodo delali z vami in vas motivirali, vas bo pripravil, da se boste pognali preko svojih meja in postali fit hitreje.

LES MILLS GRIT – Cardio je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT), kjer je vaš edini rekvizit, vaše lastno telo. Trening je narejen tako, da vam bo pomagal izboljšati vaše atletske predispozicije. V kombinaciji eksplozivnih skokov in treninga agilnosti, boste dosegli povečanje eksplozivnosti in ustvarili lepše in bolj tonirano, atletsko telo.

LES MILLS GRIT – Cardio vas bo, po HIIT konceptu, pripeljal na rob vaših zmožnosti. Skupaj s fantastično glasbo ter inspiracijskimi trenerji, ki bodo delali z vami in vas motivirali, vas bo pripravil, da se boste pognali preko svojih meja in postali fit hitreje.